Med veteranerne til Weihnachtsmarkt

Julemarked i Hamburg

Det bliver ikke rigtig jul, før man har været på julemarked Sådan siger tyskerne i hvert fald – så hvorfor ikke prøve efter?
Derfor arrangerer Veteranklubben juletur til Hamburg
fra mandag den 25. til torsdag den 28.november.

Mandag den 25. november. Afrejse fra Sjælør Station kl. 6.30 via Rødby-Puttgarden. Undervejs mod Hamburg frokostpause i Nordtyskland. Ankomst til Hamburg om eftermiddagen, hvor vi kører en orienterende byrundtur med bussen. Indkvartering på: NOVUM Style Hotel Hamburg Centrum, Steindamm 68-70, 10 minutters gang fra Hovedbanegården og fra Mönckebergstrasse (Hamburgs fashionable strøg). Fælles middag på nærliggende restauration.

Elbphilharmonie.

Tirsdag den 26. november Efter morgenmad kører vi ned til Hamburg Havn, hvor vi skal besøge ”Elbphilharmonie” – Hamburgs nye fornemme koncerthus. Vi spiser frokost i Störtebeker Restaurant ”Beer & Dine” i Elbphilharmonie.
Når frokosten er indtaget, kører bussen mod et af Hamburgs store julemarkeder. Undervejs får vi en introduktion til denne spektakulære tradition, og derefter bliver vi sluppet løs mellem boderne. Aften og middag på egen hånd, men fælles måltid kan aftales.

Wunderland. Foto: Finn Hillmose.

Onsdag den 27. november Efter morgenmad besøger vi Hamburg Søfartsmuseum. Let frokost i byen. Derefter besøg i ”Miniature-Wunderland” som er en fantastisk verden i miniature-format med modeller af kendte seværdigheder og bygninger, kørende miniaturetog, -biler og -flyvemaskiner.
Eftermiddagen kan slutte med endnu et julemarkedsbesøg, men der kan også vise sig en lille overraskelse, hvis der er tid, inden vi mødes til fælles middag.

Cape Canaveral som det ser ud i Wunderland.

Torsdag den 28. november Efter morgenmaden forlader vi Hamburg og kører nordpå mod marcipanbyen Lübeck. Her er julemarkedet begyndt om onsdagen og er et af Tysklands mest berømte og flotteste julemarkeder!
Vi går en tur i det gamle centrum og har herefter tid til at gå på opdagelse blandt de mange boder.
Frokosten spiser vi i Lübeck inden vi kører mod Puttgarden.
Hjemkomst til København først på aftenen.

Pris pr. person v. indkvartering i Dobbeltværelse 4.899 kr.
Tillæg for eneværelse 900 kr.
Evt. afbestillingsforsikring 300 kr.
Obligatorisk administrationstillæg 89 kr.

Vi kører i 4-stjernet bus. Morgenmad er inkluderet, ligeså frokost alle fire dage samt aftensmad første og tredje dag. Der vil være dansktalende rejseleder med hele vejen.

Du tilmelder dig ved at ringe til Vitus,
Jakob Thomasen på telefon: 33 14 65 66
senest 30. august 2019
.
Vitus kan også tage rejsende op undervejs.
Se Vitus Rejsers opsamlingsrute: www.kortlink.dk/vitus/ym93
og aftal med bureauet ved tilmelding.