Teater: Musicalen Margrethe 2. august

Musicalen Margrethe onsdag den 2. august kl. 20 på Det Kgl. Teater, Gamle Scene

Dronning Margrethe har siddet på tronen nærmest så længe nogen kan huske. Hun er blevet fejret for sit 60-års regeringsjubilæum, for sin 80 års fødselsdag plus alt muligt andet. Men det er første gang, hun nu bliver hovedperson i en musical.

Musicalen skildrer dronningens liv i punktnedslag og viser nogle af de markante øjeblikke, der har præget hendes liv, blandt andet sorgen over hendes far, Frederik IX’s død, tiltrædelsen som regent og den hårde behandling af prins Henrik. Den viser også de årlige nytårstaler, forholdet til pressen og dronningens livslange kærlighed til teatret.

Det er sanger og skuespiller Xenia Lach-Nielsen, der kommer til at spille den voksne dronning Margrethe. Hun har også tidligere spillet kongelige roller i form af både den danske kongedatter Leonora Christina og den britiske dronning Elizabeth. Prins Henrik spilles af Peter Schrøder og kong Frederik af Kristian Boland. Desuden medvikker bl.a. Ulla Henningsen i forestillingen, som produceres af Mikkel Rønnows Musicals i samarbejde med H. C. Andersen Festivals og TOCA Records.

Pris 642 kr pr. billet.

Besked senest tirsdag den 13. juni kl. 12 til annette@hartung.it

Betaling senest samme dag til reg.nr. 9570 kontonr. 12199465 eller MobilePay 195602.