Kategoriarkiv: Kommende arrangementer

Vigtigt:
Meld dig ikke til kommende arrangementer før klubben udsender en invitation
Alle datoer med forbehold og listen er ikke endelig. Der kan komme flere arrangementer (og andre ændringer), så hold øje med hjemmesiden og vore aktuelle invitationer.

 

 

Der var engang på Vestegnen …

 

Mød den tidligere borgmester I Ishøj

Per Madsen. Foto: Peter Kay

 

 

 

 

 

 

Per Madsen var en populær borgmester i Ishøj, hvor han personligt ved flere kommunalvalg fik over halvdelen af samtlige afgivne stemmer. Hans advarsel mod for høj procent af indvandrere på Vestegnen gjorde ham forhadt blandt tilhængerne af det multikulturelle samfund. Ishøjs befolkning tæller over 35 procent indvandrere.

Hans ihærdighed for at få landspolitikerne til at forstå alvoren af de mange udlændinges invasion til Danmark og de konsekvenser dette ville medføre prellede fuldstændig af på Borgen.

Socialdemokratiets daværende partiformand Svend Auken var engang blevet helt gal i skralden og udbrød: ”Er der ingen som kan stoppe den ustyrlige borgmester ude i Ishøj?”.

Først da Helle Thorning Schmidt blev formand for Socialdemokratiet, blev Per Madsen mere populær blandt de socialdemokratiske landspolitikere. Helle Thorning Schmidt er opvokset i Ishøj.

De seneste mange år har en stor del af landspolitikerne sagt: Bare vi havde hørt efter hvad Per Madsen sagde, så havde vi ikke haft alle de bekymringer med udenlandske statsborgere.

Udtalt af den første valgte Fremskridtsmand i kommunalpolitik Kaare Prien:
”Jeg havde fra begyndelsen af min politiske karriere i Torlunde Ishøj Kommunalbestyrelse et udmærket samarbejde med Per Madsen, men vi var ikke enige mildes talt – Vi kunne derimod arbejde sammen på en konstruktiv måde. Per Madsen og jeg tilbragte mange timer sammen, og jeg lærte ham at kende som en egentligt umådelig tiltalende person – Nede på jorden – Skoende i skabet mand – han kaldte en skovl for en skovl og en spade for en spade – ham havde jeg respekt for og et virkeligt godt samarbejde med!”

Du kan møde Per Madsen
Onsdag den 18. september kl. 14
i ”Bethesda”, Rømersgade 17, 1362 København K
VELKOMMEN, gerne med ledsager!

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG
Evt. telefonisk tilmelding: 4030 3538 (Peter Kay)

 

 

 

 

Med veteranerne til Weihnachtsmarkt

 

Julemarked i Hamburg

Det bliver ikke rigtig jul, før man har været på julemarked Sådan siger tyskerne i hvert fald – så hvorfor ikke prøve efter?
Derfor arrangerer Veteranklubben juletur til Hamburg
fra mandag den 25. til torsdag den 28.november.

Mandag den 25. november. Afrejse fra Sjælør Station kl. 6.30 via Rødby-Puttgarden. Undervejs mod Hamburg frokostpause i Nordtyskland. Ankomst til Hamburg om eftermiddagen, hvor vi kører en orienterende byrundtur med bussen. Indkvartering på: NOVUM Style Hotel Hamburg Centrum, Steindamm 68-70, 10 minutters gang fra Hovedbanegården og fra Mönckebergstrasse (Hamburgs fashionable strøg). Fælles middag på nærliggende restauration.

Elbphilharmonie.

Tirsdag den 26. november Efter morgenmad kører vi ned til Hamburg Havn, hvor vi skal besøge ”Elbphilharmonie” – Hamburgs nye fornemme koncerthus. Vi spiser frokost i Störtebeker Restaurant ”Beer & Dine” i Elbphilharmonie.
Når frokosten er indtaget, kører bussen mod et af Hamburgs store julemarkeder. Undervejs får vi en introduktion til denne spektakulære tradition, og derefter bliver vi sluppet løs mellem boderne. Aften og middag på egen hånd, men fælles måltid kan aftales.

Wunderland. Foto: Finn Hillmose.

Onsdag den 27. november Efter morgenmad besøger vi Hamburg Søfartsmuseum. Let frokost i byen. Derefter besøg i ”Miniature-Wunderland” som er en fantastisk verden i miniature-format med modeller af kendte seværdigheder og bygninger, kørende miniaturetog, -biler og -flyvemaskiner.
Eftermiddagen kan slutte med endnu et julemarkedsbesøg, men der kan også vise sig en lille overraskelse, hvis der er tid, inden vi mødes til fælles middag.

Cape Canaveral som det ser ud i Wunderland.

Torsdag den 28. november Efter morgenmaden forlader vi Hamburg og kører nordpå mod marcipanbyen Lübeck. Her er julemarkedet begyndt om onsdagen og er et af Tysklands mest berømte og flotteste julemarkeder!
Vi går en tur i det gamle centrum og har herefter tid til at gå på opdagelse blandt de mange boder.
Frokosten spiser vi i Lübeck inden vi kører mod Puttgarden.
Hjemkomst til København først på aftenen.

Pris pr. person v. indkvartering i Dobbeltværelse 4.899 kr.
Tillæg for eneværelse 900 kr.
Evt. afbestillingsforsikring 300 kr.
Obligatorisk administrationstillæg 89 kr.

Vi kører i 4-stjernet bus. Morgenmad er inkluderet, ligeså frokost alle fire dage samt aftensmad første og tredje dag. Der vil være dansktalende rejseleder med hele vejen.

Du tilmelder dig ved at ringe til Vitus,
Jakob Thomasen på telefon: 33 14 65 66
TILMELDING SENEST 23. SEPTEMBER

Vitus kan også tage rejsende op undervejs.
Se Vitus Rejsers opsamlingsrute: www.kortlink.dk/vitus/ym93
og aftal med bureauet ved tilmelding.