Kategoriarkiv: Teater

Teater: Hair (12. marts)

Hair, Østre Gasværk, søndag den 12. marts kl. 14

Hvor mange er vi dog ikke, der kan synge med på en lange række af melodierne fra musicalen Hair. Vi var mange, der var unge dengang den første gang blev vist i Cirkusbygningen i 1971 med stjerneskud som Eddie Skoller, Allan Mortensen, brødrene Jørgen og ”Noller” Olsen, det var virkelig en rugekasse for talenter. Og en øjenåbner for et andet syn på Vietnam-krigen.

Nu er der mulighed for at genopfriske bekendtskabet. Østre Gasværk ligner nærmest ikke sig selv, når denne opsætning bliver vist med et stort hold unge stjerner. Så der skal nok være en ordentlig en på opleveren. Og ikke bare nostalgi men nutidig teaterkunst.

Hair, 500 kr pr billet. Tilmelding senest 9. februar kl.12 til annette@hartung.it

Betaling senest samme dag til regnr. 9570 ktnr. 12199465 eller Mobilepay 195602.

Teater: Love me Kenter (1. marts)

Love me Kenter, Det Ny Teater, Sceneriet, forpremiere onsdag den 1. marts kl. 20

Det gav genlyd, da Tommy Kenter og Ann-Mari Max Hansen spillede sammen i musicalen Spillemand på en Tagryg på Det Ny Teater for et par sæsoner siden. For første gang siden er de nu sammen i et show med humor, sangnumre og romantiske sketches om vores liv i lyst og nød.

De kalder det et show med musik, komik og alvor, måske som et alternativ til de unges stand-up med et kig i de mere modne relationer. Det hele akkompagneres af Jan Glæsels seks mands ”Almost Big Band”.

Love Me Kenter, 308 kr pr. billet. Tilmelding til annette@hartung.it senest 1. februar kl. 12.

Betaling senest samme dag til regnr. 9570 ktnr. 12199465 eller Mobilepay 195602.