Kommende arrangementer

Hun forudsagde pandemien


I 2017 udgav forfatteren Hanne Vibeke Holst romanen ”Som Pesten”. Lidet anede hun, at bogen nærmest profetisk forudsagde den udvikling, vi og hele verden har været igennem det sidste halvandet år. Mange af os stødte i bogen for første gang på ordet pandemi. Nu, fire år efter bogen udkom, besøger Hanne Vibeke Holst Journalisternes Veteranklub, hvor hun fortæller om bogens tilblivelse, om sin research og da hun også er journalist, giver hun sin vurdering af mediernes dækning af Covid 19 og hvad deraf fulgte.

Det er i Journalisternes Veteranklub torsdag den 11. november kl. 14 i Bethesda i Rømersgade. Mere om tilmelding senere.

Op af muddergrøften


Vi kan det i søvne: Journalister skal grave og skovle problemer op. Men er det nok at stå dér i muddergrøften og være småsur? Trænger vi til nye værktøjer? Og skal vi bidrage med løsninger, når noget ikke duer? Tidligere DR-journalist og vært i P1’s “Mennesker og medier” Kurt Strand lægger op til diskussion om vores fag; han er fra august i år til juni næste år én af 12 fellows på Constructive Institute på Aarhus Universitet, som gen- og nytænker journalistikken med bl.a. koncepter for en mere dialogsøgende offentlig debat. Kom og hør Kurt Strand.

Det er i Journalisternes Veteranklub fredag den 26. november kl. 11 i Bethesda i Rømersgade. Mere om tilmelding senere.