Om denne hjemmeside

En side med det hele – og lidt mere

corona3-01.jpgHjemmesiden for ”Journalisternes Veteranklub”  har dét indhold, som en hjemmeside skal have, nemlig faktiske oplysninger. Men der er meget andet af seriøs og underholdende karakter.

Brug søgerubrikken “Find en tekst”, hvis du leder efter noget specifikt.

De faktiske oplysninger: Klik på bjælken øverst på siden og læs om bestyrelse, vedtægter, medlemskab, medlemsliste m.v.

De mere underholdende/oplysende sider: Klik på bjælkerne i højre side. De begynder med en omtale af kommende arrangementer og tekster/fotos fra tidligere arrangementer, derefter er der en rubrik om klubbens rejser til udlandet, både tidligere og planlagte.

henrik-cavlingJournalisterindringer: Kolleger fortæller, hvad de har oplevet, helt tilbage fra 1880’erne, og der er eksempler på serendipity-oplevelser, dvs. lykketræf/journalistiske scoops, når man får en sensationel nyhed, selv om det var en helt almindelig historie, man havde regnet med.

 

2011 Gert Smidstrup (3)Sprogmuseum: Forklaring på gamle og nye ord, skrevet af en sprogekvilibrist blandt vore medlemmer, afdøde Gert Smistrup.

 

 

Citattegn copy

Citater: Der findes (vistnok?) ikke noget sted i Danmark med så stor en samling citater (ca. 300)  om medier, journalister og kunsten at sætte ord sammen.

Anekdoter om seriøse og kuriøse begivenheder i medieverdenen – og ind imellem “et godt grin”. bøger

Bøger: Ideer til mange timers læsning om den danske medieverden i mere end 100 år, dels journalisterindringer, dels historiske værker, opslagsværker, artikelsamlinger m.v.

spørgsmålstegn

Quizzer og sange: Der er tradition for begge dele ved julefrokosten i Veteranklubben. Alle tekster handler om journalistikken og medieverdenen.

God fornøjelse – og gør vores hjemmeside bedre ved at sende ideer, tekster og billeder til den.