Samtalesalon: Det gode journalistliv – hele livet

For DJ-medlemmer over 55 år.
S
amtalesalon på Gammel Strand.
♦ Hvordan er jeg en god journalist (mediearbejder) der, hvor jeg er i livet lige nu?
♦ Hvad er et godt (arbejds)liv efter den officielle pensionsalder?
♦ Hvordan beholder jeg min faglighed, hvis det er det, jeg vil?
♦ Hvordan bliver jeg god til at leve et liv, jeg ikke senere fortryder?

Vi vender nogle af livets grundvilkår med vinkel på det faglige liv og tale om temaer som identitet, frihed, mening, livsglæde, ensomhed og fællesskab. Du har også selv mulighed for at komme med input til emner, som du mener, er vigtige at drøfte i denne sammenhæng.

Samtalesalonen varer cirka to timer. Vores guide er Michael Højlund Larsen, der er Master i (filosofisk) vejledning og en rutineret “salonbestyrer”. Han er forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent – målrettet på at gøre den praktiske filosofi anvendelig

Deltagelse er gratis, dog er der et noshowfee på 100 kroner.
Der serveres kaffe, the og frugt.

Kom og vær med til en uformel og tankevækkende samtalesalon
mandag den 3. december
kl. 19.00-21.00
på Gammel Strand.
.

Jeg har holdt to møder i foråret, hvor vi talte om forskellige måder at bruge sine kompetencer på efter pensionsalderen.
Denne gang prøver jeg at tilrettelægge dagen lidt anderledes.
Det vil være rigtig godt at se og møde nogle af jer, der har været med længe. 

Jeg har også stiftet en facebook gruppe, hvor man kan snakke sammen.
Også den er for DJ medlemmer over 55.

Den finder I her, og også her vil det være rigtig godt at høre fra jer:
https://www.facebook.com/groups/100335780812674/
 

Mange hilsner
Abelone