Teatertilbud

 ©1997 Image Club Graphics A Division of Adobe Systems Incorporated

 

Folketeatret
’I sidste øjeblik’
lørdag den 6. januar kl. 16
Tilmelding afsluttet.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: “Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solveig og Ann Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solveigs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solveig og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.
Instruktion: Christoffer Berdal
Scenografi: Marianne Nilsson
Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Elsebeth Stentoft, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz
Pris 265 kr. pr. billet. Tilmelding senest 13. oktober.
Læs mere på www.folketeatret.dk

 

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere en ny buket af teatertilbud med
tilmelding senest den 13. december:

Requiem –  Betty Nansen,
onsdag den 24. januar kl. 20,
billetpris 175 kr.

Peer Hultbergs roman fra 2011 danner udgangspunkt for denne dramatisering af Karen-Maria Bille. I Kristeligt Dagblads anmeldelse af romanen stod: ‘Et af de mest vellykkede projekter er det monumentale værk “Requiem”, skrevet i Frankfurt am Main i årene 1981-1983. Værket indeholder ikke færre end 537 korte tekststykker, nummereret efter talrækken og omkranset af en indledning og en afslutning. Hver enkelt tekst giver stemme til en individuel person, som er plaget eller irriteret eller krænket eller oprevet over et eller andet.’

Teatret præsenterer forestillingen med disse ord:  I en række uredigerede selvportrætter møder vi hende, der efterhånden bare finder manden latterlig. Manden, der læser sin kones kontaktannonce. Ham, der tager piller mod civilisationsmigræne. Og gangstativbrugeren, alkoholikeren, elskerinden, quizmasteren og den ensomme.

Medvirkende: Claes Bang, Solbjørg Højfeldt, Marie Louise Wille, Steen Stig Lommer, Olaf Johannessen, Marie Bach Hansen, Elliott Crosset Hove og Lise Baastrup. Instruktion og visuelt design: Jacob Schokking.

Læs mere på bettynansen.dk

Vi har gjort det vi kunne – Grob,
fredag den 2. februar kl. 20,
billetpris 100 kr.

En boligblok et sted i Danmark, langt fra samfundets politiske og kulturelle centrum, der hvor underklassen bor, bliver ramt af en omfattende vandskade. Vandskaden afslører, at viceværten har huset hjemløse flygtningebørn i kælderrummene. Nu er både børnene og viceværten blevet kørt væk af politiet. Tilbage står de nervøse beboere med vandet drivende ned af væggene. Hvad skal der nu ske? Vil pressen komme? De vil helt sikkert blive misforstået og mistænkt for alverdens ting.

Det er problematikken i Aleksa Okanovic’s stykke, instrueret af Lene Skytt

og med Ditte Gråbøl, Jesper Hyldegaard, Biljana Stojkoska og Kristian Ibler.

Læs mere på grob.dk

Møller og Larsen – Det Kgl. Teater,
onsdag 7. marts kl. 20.00,
billetpris 165 kr.

Vi husker nok alle spændingerne i luften, da arkitekten Henning Larsen skulle bygge Operaen til Det Kgl. Teater for A.P. Møllers penge. Let var det ikke. Og selvfølgelig lå der grundlaget for et stykke dramatik. Dramatikeren Jacob Weis har taget udfordringen op. Her mødes forretningsmanden Møller og arkitekten Larsen på scenen som to spøgelser, der aldrig får fred. Her er intet glemt, intet tilgivet. Den hvileløse kamp raser om, hvem der havde ret, og hvem der havde uret, om hvem der gav ordrer, og hvem der ikke fulgte dem, om glasfacader der skulle have været i sten, om rettidig omhu, og, måske endnu mere eksistentielt, hvad højden bør være på et anstændigt toilet?

Instruktion: Thomas Bendixen, Scenografi og kostumer: Karin Betz.

Medvirkende: Henning Jensen og Søren Sætter-Lassen.

Læs mere på kglteater.dk

Suffløren – Folketeatret,
søndag den 11. marts kl. 15.30,
billetpris 265 kr.

Som en af Danmarks folkekære skuespillere er Preben Kristensen vant til publikums opmærksomhed. Nu fejrer han sit 40-års jubilæum som skuespiller i rollen som en af teatrets anonyme medarbejdere: suffløren.  En aften dukker skuespillerne ikke op, og suffløren må selv indtage scenen. Først tøvende, siden med en selvfølgelighed, der afslører et næsten virtuost kendskab til de store klassiske tekster.

Manuskript: Andreas T. Olsson, oversættelse: Niels Brunse, instruktør: Jacob Schjødt – og Preben Kristensen på scenen.

Læs mere på folketeatret.dk

Tilmelding senest onsdag den 13. december til

Annette Hartung: mail annette@hartung.it, mobil 2657 3854.
Betaling skal være overført til reg.nr. 9570 ktnr. 1219 9465 senest den 13. december 2017, tak. De betalte billetter vil blive sendt til jer pr mail snarest muligt.

Glæd jer – det gør vi.
Venlig hilsen
Erik Schnettler og Annette Hartung (kasserer)

PS: Hvis der står en anden pris på jeres billetter end den, I har betalt, så er forklaringen, at alle teatrene skal have et eller flere gebyrer pr. billet og/eller pr. bestilling. Det kan hedde ekspeditionsgebyr, billetgebyr, fakturagebyr, forsendelsesgebyr osv.

Annette Hartung
Tlf. (45) 2657 3854

 

Tilmelding og betaling

Bemærk de forskellige tilmeldingsfrister for forestillingerne.
Tilmelding til Annette Hartung. Mail: annette@hartung.it, mobil 2657 3854.
Betaling til reg. 9570 ktnr. 1219 9465 inden fristens udløb.
De købte billetter vil blive sendt til jer pr mail snarest muligt.

Glæd jer – det gør vi.
Venlig hilsen
Erik Schnettler og Annette Hartung (kasserer)

__________________________________________

©1997 Image Club Graphics A Division of Adobe Systems Incorporated

Sådan kommer du med i teatret

Teaterkredsen formidler tilbud om teaterbilletter en halv snes gange om året. Det kan være forpremierer til cirka halv pris eller regulære forestillinger med grupperabat.
♦ Tilbuddene sendes til alle medlemmer med mail. Andre kan efter aftale få dem som brev.
♦ Der vil normalt ikke være begrænsning i antal billetter, men hvis der kun er mulighed for et begrænset antal, fordeles først med 2 billetter pr. medlem i den rækkefølge, bestillingen er modtaget – derefter tilgodeses ønsker om yderligere billetter. Hører man ikke andet, er de indsendte ønsker imødekommet.
♦ Billetterne bliver sendt pr. mail snarest efter bestillingen – hvis ikke andet oplyses. 

Teatertilbud bestyres af:

Annette Hartung
Fortunparken 34,  2800 Kongens Lyngby
Mobil: 2657 3854
annette@hartung.it

Erik Schnettler
Ryvej 13, 2830 Virum
Mobil: 2980 4270
ersc77@hotmail.com