Julefrokost 2023

Formand Helle Bygum bød velkommen til ca. 90 deltagere i julefrokosten. Foto: Finn Hillmose

Der var fiskefileter i stime, tarteletter på rad, ris a la mande med mandler og alt hvad der ellers hører til en traditionel julefrokost.

Stemningen var da også i top, da formand Helle Bygum den 5. december bød velkommen i Kareten til hen imod 90 deltagere, som veloplagte tog for sig af retterne, mens snakken gik ved både borde og buffet.

Erik Schnettler havde salen i sin hule hånd, da han mindedes good old days. Foto: Finn Hillmose

 

Erik Schnettler stod for juletalen, hvor han muntert fortalte om mange af de personligheder, han har mødt på sin vej i journalistikken. Der var bid og vid – og fortjente klapsalver.

Quizzens ophavsmand, Peter Hertz, lod Bodil Kofoed trække lod blandt sidste års bedste quizzere. Foto: Finn Hillmosee

Traditionen tro blev der også quizzet om det kommende år i pressens og politikernes verden, ligesom vinderen af sidste års quiz blev udtrukket ved lodtrækning blandt de 14, der ifølge quizzernes ophavsmand, Peter Hertz, alle havde flest rigtige (17 ud af 25 spørgsmål).

Traditionen tro var der igen i år en dugfrisk julesang, denne gang skrevet af Karen Ellegaard. Fra første til sidste vers blev den sunget let og klangfuldt med akkompagnement af Peter Kay.  Stort bifald.

Alle syntes at hygge sig. Det gjaldt også formanden for Kreds 1, Frederik Juel, der var med for første gang, og som i en kort tak for at være indbudt udtrykte beundring for dagens tilslutning og for Veteranklubbens generelle aktivitetsniveau. Det fik formanden til at minde ham om, at Veteranklubben gerne ser et pænt tilskud fra Kreds 1 – og takker for tidligere bidrag.

Så alle kunne gå mætte og forhåbentlig glade hjem efter at have ønsket hinanden en god jul.

Formanden for Kreds 1, Frederik Juel, gav ros til Veteranklubben. Foto: Fin Hillmose

Tomme tallerkener blev hurtigt fyldt op igen. Foto: Finn Hillmose

Peter Kay satte toner til julesangen på melodien ”Alle sømænd er glade for piger”. Foto: Finn Hillmose

.