Kategoriarkiv: Arrangementer 2024

Kom glad til TV Glad

N  Y    D A T O:  30. april

Det er med allerstørste beklagelse, at vi må aflyse besøget på TV Glad den 2. April. De er nødt til at lave optagelser den dag. Ærgerligt, men det er ikke værre end, AT VI ER VELKOMNE 30 APRIL. KLOKKEN 10. SAMME ADRESSE.

Du bliver på listen, hvis du har tilmeldt dig, men HVIS DU IKKE KAN DEN 30 APRIL, skal du sende afbud til Karen Ellegaard, så vi kan give plads til andre, der står på venteliste. Skriv til Karen på ellegaard@news2.dk

Hvis I har set interviewene med Thomas Helmig og Mette Frederiksen, så glemmer I dem ikke lige foreløbig.  Og har I ikke set dem,  så find dem på DR TV. Det er stærkt og rørende TV, lavet af journalisterne på TV Glad – som alle er kognitivt udfordrede medarbejdere.

Vi har nået 30 tilmeldninger

Vi må komme 30, så det er først til mølle – og i første omgang uden ledsager.

Vi skal være der klokken 10, så TV Glad serverer kaffe, og vi medbringer croissanter.

Vi skal mødes Rentemestervej 45-47 Kbh NV. Bare gå gennem gården og til receptionen. Vi har en aftale med kulturdirektøren HANNE JENSEN.

VEL MØDT

Det ser ikke godt ud, hverken for Ukraine eller os

Foto: Peter Høvring

Ukrainerne er i defensiven, europæiske NATO-lande kan ikke finde de granater, Ukraine desperat efterlyser, og USA vil – Trump eller ej – fortsat vende sig mere og mere væk fra Europa. Og det danske forsvar er efter mange års besparelser fuldstændigt på hælene.

Sådan lød de alt andet end opmuntrende budskaber fra orlogskaptajn Anders Puck Nielsen og journalist Kasper Junge Wester, der onsdag 28. februar for en stopfyldt sal i Bethesda præsenterede deres ny bog ’Krigens logik’.

Foto: Peter Høvring

Det store spørgsmål er ifølge Anders Puck Nielsen, om Rusland vil teste NATO. ”Vil USA komme til undsætning, hvis Rusland laver et angreb på Finland eller Estland?

Indtil nu har vi kunnet stole på NATO’s musketéred. Men kan vi stadig det?”.

De to oplægsholdere gjorde også opmærksom på, at vi i Danmark hele tiden har set NATO som en garanti for, at nogen kommer os til undsætning, hvis kongeriget bliver angrebet.

Foto: Peter Høvring

Men nu er det Danmark, der eventuelt skal komme de baltiske lande til undsætning. Og det kan det nedslidte danske militær ikke.

Der kan ifølge Anders Puck Nielsen ikke herske tvivl om, at præsident Putins mål ikke kun er at erobre Ukraine, men også at få NATO til at falde fuldstændigt fra hinanden. Så der er god grund til den politiske forvirring og nervøsitet i europæiske regeringer. ”Rusland har i dag halvandet års forspring, når det drejer sig om oprustning”.