Vi lod julesilden svømme
i svømmehallen


_DSC0640Fra Kreds 1 havde vi glæde af at se formanden Julie Rosenkilde og Mette Eeg, der er vores ”engel” i det daglige arbejde med klubbens drift. Formand Julie lovede, at Veteranklubben i år bliver støttet med 40.000 kr. – vi klappede!

Højdepunktet ved de tidligere julefrokoster har været Claus Seidens finurlige sang. Vi har mistet Claus, men hans sange lever, og ved at plukke i tidligere års sange fik vi alligevel en Seiden-sang også i år.

IMG_0845b

Jette Møller Nielsen var bedst i ”Fremtidsquizzen” fra sidste år.

Traditionen kræver også en quiz eller to. Børge Egelund Jørgensen stod som vanligt frem som quizmaster, og han kunne konstatere, at kun en enkelt veteran, nemlig Jette Møller Nielsen, ramte svar nok i ”Fremtidsquizzen” fra sidste års julefrokost til at indkassere præmien og få frokosten i år betalt. En ny ”Fremtidsquiz” – om hvad vi tror der sker på medieområdet i 2014 – ligger på hjemmesidens forside og skal besvares senest 31. december 2013.

Julefrokostens 2. anden quiz om aktuelle spørgsmål inden for medierne, krævede stor hjernekapacitet, og der måtte tælles ned for at finde en vinder, Karsten Madsen. Han havde 13 af de 20 spørgsmål rigtige. Gevinsten var en flaske fra Dansk Journalistforbund. Quizzen inkl. svar kan du.også se her på hjemmesiden (“Quizzer”)

_DSC0638
_DSC0635Børge Egelund Jørgensen var ikke bare quizmaster, han sprang også ud som sangskriver. Og hans bidrag var så vellykket, at det måtte synges to gange. Først på melodien til “Højt fra træets grønne top”, dernæst viste det sig, at ordene også kunne synges på “I en kælder sort som kul” (teksten står på hjemmesiden under ”Sange”)

_DSC0645Og efter således at have været både oppe og nede rent sangmæssigt, gik vi over til risalamanden med mandelgaver. Så var alt igen ved det gamle. Og glade og mætte ønskede vi hinanden glædelig jul og gik ud i den råkolde december, der heldigvis først dagen efter viste sin barskeste side med stormen ”Bodil”…              LL