Bruxelles til fods

40 forventningsfulde veteraner tog til Bruxelles 5 marts 2024

Og vendte trætte og kloge hjem 8. marts efter en hyggelig og oplysende tur rundt i EU parlamentet og Europa-relevante institutioner. Det krævede vores fulde opmærksomhed fra klokken 8 morgen og gode ben dagen igennem. Ikke mindst den sidste dag, hvor belgierne fejrede kvindernes internationale kampdag med transportstrejke og demonstrationer. Det var lige ved at gøre turen til lufthavnen meget spændende.

Nedenfor ser I et udvalg af deltagernes billeder.

På vej ud at spise med stop på den imponerende Grand Place. (Annette Hartung)

Et vue ud over den imponerende plenarsal i EU- parlamentet. (Annette Hartung)

I den Danske repræsentations hus fik vi et veloplagt ig vidende foredrag af den danske mr. EU, Poul Skytte Christoffersen, der har tjent diverse udenrigsministre og EU I 50 år. (Annette Hartung)

En imponerende bygning til EU-landene. ( Foto Annette Hartung)

Foto: Anette Hartung

 

 

 

(Foto Aviva Lørup)

(Foto Aviva Lørup)

MEP Morten Løkkegaard fra Venstre fortalte om sine 15 år som valgt. Han genopstiller og synes regeringens overvejelser om en dansk Europaminister er en rigtig gid ide. ( Foto Lis Funck)

Spisning den sidste aften på en herlig restaurant, Le cercle des voyageurs, hvor kufferter og rejsefører udgjorde pynten. Og maden var god. (Foto: servitricen)

Lækre og fristende chokolade butikker. (Foto Aviva Lørup)

(Foto Aviva Lørup)

Grand Place. Betagende i enhver belysning. Og en imponerende arkade – ind til fristende delikatesser og gode restauranter. ( foto: Aviva Lørup)

( foto: Aviva Lørup)

( foto: Aviva Lørup)

( foto: Aviva Lørup)

( foto: Aviva Lørup)