Der var engang på Vestegnen …

Mød den tidligere borgmester I Ishøj

Per Madsen. Foto: Peter Kay

 

 

 

 

 

 

Per Madsen var en populær borgmester i Ishøj, hvor han personligt ved flere kommunalvalg fik over halvdelen af samtlige afgivne stemmer. Hans advarsel mod for høj procent af indvandrere på Vestegnen gjorde ham forhadt blandt tilhængerne af det multikulturelle samfund. Ishøjs befolkning tæller over 35 procent indvandrere.

Hans ihærdighed for at få landspolitikerne til at forstå alvoren af de mange udlændinges invasion til Danmark og de konsekvenser dette ville medføre prellede fuldstændig af på Borgen.

Socialdemokratiets daværende partiformand Svend Auken var engang blevet helt gal i skralden og udbrød: ”Er der ingen som kan stoppe den ustyrlige borgmester ude i Ishøj?”.

Først da Helle Thorning Schmidt blev formand for Socialdemokratiet, blev Per Madsen mere populær blandt de socialdemokratiske landspolitikere. Helle Thorning Schmidt er opvokset i Ishøj.

De seneste mange år har en stor del af landspolitikerne sagt: Bare vi havde hørt efter hvad Per Madsen sagde, så havde vi ikke haft alle de bekymringer med udenlandske statsborgere.

Udtalt af den første valgte Fremskridtsmand i kommunalpolitik Kaare Prien:
”Jeg havde fra begyndelsen af min politiske karriere i Torlunde Ishøj Kommunalbestyrelse et udmærket samarbejde med Per Madsen, men vi var ikke enige mildes talt – Vi kunne derimod arbejde sammen på en konstruktiv måde. Per Madsen og jeg tilbragte mange timer sammen, og jeg lærte ham at kende som en egentligt umådelig tiltalende person – Nede på jorden – Skoende i skabet mand – han kaldte en skovl for en skovl og en spade for en spade – ham havde jeg respekt for og et virkeligt godt samarbejde med!”

Du kan møde Per Madsen
Onsdag den 18. september kl. 14
i ”Bethesda”, Rømersgade 17, 1362 København K
VELKOMMEN, gerne med ledsager!

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG
Evt. telefonisk tilmelding: 4030 3538 (Peter Kay)