Teaterglæder i fri luft

Kære journalistveteraner

Nu skal vi lige have foråret til at komme, så vi kan glæde os til, at sommeren nærmer sig. Her er to tilbud på friluftsteater, så der er noget at se frem til.

“Drømmen” på Sophienholm i Kgs. Lyngby tirsdag den 18. juni kl. 19.30 (forpremiere)

Vi lægger ud med teatergruppen Teatergrads forestilling “Drømmen”. Det foregår i parken ved Sophienholm med udsigt ud over Bagsværd Sø.

Drømmen er et portræt af Danmark fra de vilde 60’ere og frem til EF-afstemningen i 1972. I forestillingen flyder historien om et samfund i forandring sammen med Helle Virkners og Jens Otto Krags ægteskab, der på overfladen ligner drømmen om far, mor og børn i rækkehus. Men bag den idylliske facade lurer både personlige dæmoner og politiske udfordringer.

“Drømmen” er fortællingen om, hvordan det danske velfærdssamfund udviklede sig fra et forarmet landbrugsland til et moderne industrisamfund med nye frihedsidealer og forventninger om selvrealisering og frihed fra autoriteter. Drømmen om en samfundskontrakt vi stadig er bundet af i dag.

Medvirkende: Lise Lauenblad, Rolf Hansen, Malou Takibo og Martine Madsen. Instruktør er Stine Schrøder Jensen.

Billetpris 330 kr. 

Tilmelding senest søndag den 28. april kl. 12 til annette@hartung.it

Betaling senest samme dag til regnr. 9570 konto 12199465 eller MobilePay 195602.

 

“En Ideel Ægtemand” fredag den 21. juni kl. 17 (forpremiere) i Odd Fellow Palæets Have.

I år har Grønnegårds Teatret forladt de ældre klassikere som Holberg og Molière til fordel for den noget yngre irer Oscar Wilde, manden, der altid er god for et rammende og ætsende citat, som f.eks. ”Mænd er utroligt kedelige som gifte og utroligt indbildske som ugifte. “En Ideel Ægtemand” er en sprudlende og satirisk komedie om moral og hykleri, skrevet i 1895.  Det er historien om et sandt power couple: Den respekterede politiker Robert Chiltern og hans hustru, Gertrude. De tilhører det britiske society, holder store fester og ser ud til at have alt. Men en aften lægger en mystisk kvinde fra Wien ved navn Mrs. Cheveley vejen forbi til et af parrets selskaber…..

Medvirkende: Jens Sætter-Lassen, Andrea Øst Birkkjær, Luise Kirsten Skov, Laura Skjoldborg, Jeppe Ellegaard Marling, Tina Gylling Mortensen, Kitt Maiken Mortensen og Laura Bro. Iscenesættelse: Niels Erling.

Billetpris 225 kr.

Tilmelding senest mandag 27. maj kl. 12 til annette@hartung.it

Betaling senest samme dag til regnr. 9570 konto 12199465 eller MobilePay 195602.

God fornøjelse og bedste hilsener

Erik Schnettler og Annette Hartung